Uitgaan

Bij Salsability kun je niet alleen danslessen volgen. We organiseren ook regelmatig leuke salsa feesten, zodat je alles wat je tijdens de lessen geleerd hebt in de praktijk kunt brengen. Iedereen is welkom, of je nu wel of geen lessen bij Salsability volgt, met of zonder danspartner. Er komen mensen van elk niveau, dus je vindt altijd wel iemand om mee te dansen. Heb je helemaal nog geen salsa ervaring? Vaak beginnen de socials met een snelcursus, waardoor je na een uurtje al de dansvloer op kunt. Ben je benieuwd naar de aankomende salsa feesten? Bekijk dan de Salsability agenda op deze pagina.


★ Friday 1 November 2024, 19:30 – 02:00
→ Happy Halloween & Circus of Horror
 
★ Een angstaanjagend goede salsa workshop met een Halloween-tintje, ook voor de beginners! De workshop duurt 30 minuten en start om 19:30, 20:30 en 21:30.
 
★ 22:00 – 02:00 Party: Salsa / Latin Mix music by DJ Vito
★ Salsa Shows: Alquimia by Ale Chen & Salsability dancers
★ Gwepa Photographer will capture your beautiful dance moments
 
★ Salsability, Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam
 
Wat houdt het evenement in?

Salsability maakt dit jaar onderdeel uit van het Circus of Horror. 
Circus of Horror is een gloednieuw spookhuis, dat Rotterdam in oktober het stuipen op het lijf jaagt. Het spookhuis brengt de donkere en angstaanjagende kant van de stad tot leven. Het is een mix van een interactief spookhuis, echte acteurs en bloedstollende interactieve installaties. We willen de bezoekers uitdagen om hun ergste nachtmerries onder ogen te zien, terwijl ze geconfronteerd worden met gruwelijke figuren en onverklaarbare verschijnselen. Koop een kaartje voor Circus of Horror en duik in een griezelige wereld vol spanning en sensatie.

Je bent ongeveer 15 tot 20 minuten in ons spookhuis en gaat met een groepje van ongeveer 4 tot 6 personen door het spookhuis. 
Salsability is onderdeel van het Circus of Horror en de zaal zal dus volledig in Halloween-thema zijn. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een Salsaworkshop met een spookachtige twist.

Tickets:
Online verkrijgbaar via https://www.horrorhouse.nl/

Scare Ticket €16.66 + €0.80 
Deze tickets geven entree tot het spookhuis binnen het tijdslot dat je gekozen hebt.
Let op, hier komen per kaartje nog €0,80 administratiekosten bij.
Late scare ticket €19.00 + €0.80 

Extras:

Salsa workshop – Salsability (€ 7,50)

★ Een angstaanjagend goede salsa workshop met een Halloween-tintje, ook voor de beginners! De workshop duurt 30 minuten en start om 19:30, 20:30 en 21:30.
Let op selecteer een tijdslot in het volgende vak! Met deze tickets heb je ook toegang tot het salsafeest op vrijdag 1 november van 22:00 tot 02:00.

Kaarten voor de workshop en het feest zijn ook verkrijgbaar aan de deur bij Salsability, voor €10,- (cash).

Combiticket Circus of Horror & Fem Disturbances (€ 10,00)
Deze tickets geven toegang tot het spookhuis en het evenement Fem Disturbances in Roodkapje dat plaatsvindt op vrijdag 1 november vanaf 23:00.



Lovely people! I would like to invite you to an amazing and authentic flamenco concert on SUNDAY 20th of October (doors open from 18:30h.) 📍Salsability, Rotterdam Central. You will taste really lekker Spanish tapas (tortilla, albóndigas, ensaladilla, …) Bring your partner, your lover, your friend, your ex, your kids…! FREE entrance!! Olé 💃❤️ Hope to see you there!

★ Sunday 20th October 2024
→ 18:30 – 21:30
➤ Flamenco Sunday’s
→ Tablao, Tapas, drinks 
 
➤ 18:30 – 19:00 inloop
➤ Flamenco Show 19:00 – 19:40
➤ Pauze 19:40 – 20:20
➤ Flamenco Show 20:20 – 21:00
 
★ David El Gamba, Vicente Santiago, Udo Demandt, Romina Toroz 
 
Prices: Gratis
 
→ Salsability, Delftseplein 36
3013 AA Rotterdam / The Netherlands
➤ Have fun in a Andalusian atmosphere and 5 star location.

salsability salsa feesten

Vijf redenen om Salsability feesten te bezoeken

1. Toplocatie voor salsa feesten

Salsability biedt de perfecte dansomgeving. We bevinden ons op een AA locatie en bieden met een houtenvloer van 200m2 genoeg ruimte voor veel dansliefhebbers. De zaal is sfeervol en luxueus ingericht en biedt daarmee een representatieve omgeving voor de salsascene.

2. Perfecte ligging voor salsa feesten

Salsability bevindt zich op loopafstand van station Rotterdam Centraal en is daarmee centraal gelegen en goed bereikbaar. Je kunt daarnaast gemakkelijk parkeren bij ParkBee (Schiestraat).

3. Veilige leeromgeving

Salsabilty biedt je als het ware een “tweede thuis”, waar je tijdens de social je geleerde passen in een vertrouwde omgeving in de praktijk kunt brengen. Met name voor de beginners is het heel fijn om de geleerde passen te oefenen op een plek waar je je op je gemak voelt. Salsability biedt je deze comfortabele leeromgeving.

4. Juiste geluid en belichting

De zaal is voorzien van een perfect geluidssysteem, waardoor je in staat wordt gesteld om de muziek geweldig aan te voelen tijdens het dansen. Daarnaast beschikt Salsability over een geavanceerd belichtingssysteem, waardoor een geweldige sfeer wordt gecreëerd en je kunt dansen met de juiste lichtval.

5. Support de ambassadeurs van de salsascene

We vinden het erg belangrijk om de salsascene op een juiste en stijlvolle wijze te vertegenwoordigen. We zien onszelf als ambassadeurs van de salsascene en bieden daarom met onze feesten een vaste plek waar dansliefhebbers terecht kunnen om salsa te dansen. Met onze sfeervolle ruimte streven wij ernaar om salsa op representatieve wijze op de kaart te zetten. Door onze salsa feesten te bezoeken support je Salsability en daarmee ook de dans waarvan je houdt.

Bereikbaarheid

Je kunt voor €2,60- per uur parkeren. De parkeergarage is op 30 seconden loopafstand van de club, check hiervoor de website: https://parkbee.com/nl/parkeergarage/parkeren-schiestraat Je kunt ook bij de molenwaterweg parkeren, na 23:00 gratis parkeren. Je kunt ook met de trein, Salsability is op 4 minuten loopafstand van Rotterdam centraal station. Je kunt ook met de trein, Salsability is op 4 minuten loopafstand van Rotterdam centraal station.

♥ State of Mambo is een mini Salsa congres workshops en feest voor de Salsa liefhebber om kennis te maken met de salsa pioniers en up to date te blijven met de internationale ontwikkelingen. Wij hechten heel veel waarde aan kwaliteit, actualiteit en correcte techniek. Dat uiten wij door de makers van de Salsa New York Style in Rotterdam een podium te bieden en zo onze kennis te delen. Wij doen dit met passie en liefde en daar bezuinigen wij niet op!

©2022 Salsability. Alle rechten voorbehouden